Du Baj verkoopt Mexicaans tafelzeil van de rol per meter in ruim 65 verschillende dessins. Als klant van Du Baj kunt u profiteren van een gunstige prijs per strekkende meter van dit fleurige Mexicaans tafelzeil zowel voor binnen als buitengebruik en wat uitstekend met uw eigen huis-tuin-en-keuken naaimachine thuis te verwerken is. Maakt u ook prachtige slabbetjes, etuis of zelfs beautycases?
Kitsch style Mexicaans tafelzeil van de rol bij Du Baj: ruime keuze, snelle levering.

Tegen de aanbiedingsprijs van slechts € 6,50 incl. BTW per strekkende meter van 120 cm breed kunt u al bestellingen plaatsen vanaf 50 cm per dessin. Zeer gunstige en uitermate goedkope prijs per meter, al zeg ik het zelf!

VAN € 7,95 VOOR € 6,50 PER METER

Het door ons gebruikte doek in de zeilmakerij/het atelier voor onder andere onze hippe fietstassen is ook zeer geschikt als tafelzeil. Dit zeer hoogwaardig van kwaliteit zijnde PVC gecoat doek van 650 gram/m2 en een strakke weving is in 10 kleuren bij Du Baj verkrijgbaar. Mede door het feit dat dit materiaal UV bestendig is en dus kleurvast, leent dit zich uitstekend voor gebruik op de tuintafel als welkome eyecatcher in uw tuin. Dit doek is tevens geschikt voor bredere en of langere tafels door de standaard breedte van 2.50 meter! De prijs van dit doek is slechts € 10,00 incl. BTW per m2.

Voor een actueel overzicht verzendkosten naar verschillende landen klik hier.
 

Wederverkoop

Uniek is de mogelijkheid om bij Du Baj als detaillist Mexicaans tafelzeil per meter in te kopen tegen zeer gunstige prijzen. Losse meters of zelfs voorverpakt Mexicaans tafelzeil voor een perfecte presentatie in uw winkeldisplays. 

 

 

 

Mexicaans tafelzeil
Mexicaans tafelzeil PER METER
Mexicaans tafelzeil PER METER
vanaf: € 6.50
Mexicaans tafelzeil PER ROL
Mexicaans tafelzeil PER ROL
vanaf: € 59.50
Verpakt Mexicaans tafelzeil 2 mtr
Verpakt Mexicaans tafelzeil 2 mtr
vanaf: € 15.95
Zeelanddeal 2.50 x 1.20 m
Zeelanddeal 2.50 x 1.20 m
Heeft u een couponcode via Zeelanddeal aangeschaft? Dan kunt u deze hier verzilveren.
meer »
vanaf: € 0
PVC doek
PVC doek per m2 tot 250 cm breed
PVC doek per m2 tot 250 cm breed
vanaf: € 10.00