Promoshoppers

www.promoshoppers.nl

Du Baj vervaardigt op diverse manieren uniek promotiemateriaal voor bedrijven die op voordelige wijze wensen te adverteren. Fietstassen met bedrijfslogo’s is hier een voorbeeld van of de “promoshoppers” welke tegen zeer gunstige tarieven het adverteren voor meerdere ondernemers tezamen aantrekkelijk maken. Daarbij worden deze promoshoppers verbonden aan een goed doel zodat er tevens een stukje maatschappelijk bewust ondernemen ontstaat.

Deze unieke vorm van adverteren op een duurzame, sociaal maatschappelijk bewuste en goedkope manier is door Du Baj ontwikkeld. 

Tijdens de Kerst 2014 en de Pasen 2015 zullen de eerste PROMOSHOPPERS exclusief verkrijgbaar zijn in de supermarkten van de AGRIMARKT keten. Slechts een beperkte oplage unieke designer boodschappentassen speciaal gemaakt voor veelvuldig hergebruik in het dagelijks leven. Per verkochte tas aan de kassa van de AGRIMARKT vestigingen gaat er € 0,50 naar de stichting KIKA! De tas zelf kost de klant maar € 1,-!

Voor deze oplage worden de 2 designs verzorgd door Illi Graphics beter bekend van de Zeeuwse Missjes.


 
 

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden. Voor deelname en prijzen neemt u dan contact op met dubaj@zeelandnet.nl of 06-24566626. We hopen snel van u te vernemen!

/public/files/folder promoshoppers pagina 1 WEB.pdf

/public/files/folder promoshoppers pagina 2.pdf

Ook kunt u als ondernemer tassen met uw bedrijfslogo verkrijgen. Kleine maar ook grote oplagen zijn hierbij denkbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan via dubaj@zeelandnet.nl of bel ons op 06 24 56 66 26.